Hoppa till innehåll

Bokstart

Hej!

Bokstart vill ge alla barn en bra start in i språkets värld och vänder sig till dig som möter små barn i deras vardag. Du är betydelsefull för barnets språk – det börjar med dig! Satsningen är under ständig utveckling, och därför kommer den här webbplatsen att växa och förändras längs vägen. Har du frågor om Bokstart? Kontakta oss via e-post: info@bokstart.se eller besök vårt supportforum.

Ställ din fråga i vårt forum!

Bokstart

Nytt exponeringsmaterial

Affischer, mobiler och kort

Bild på tre affischer med Bokstartstmotiv.
Illustrationerna är gjorda av Matilda Ruta.

Vi har tagit fram ett nytt material med Bokstartsmotiv som kan användas till att skylta med och till utskick. Affischer, mobiler och kort till barnhälsovården, förskolor, öppna förskolor och bibliotek för att kommunicera Bokstartsprojekt!

Du som är med i projekt eller språknätverk inom Bokstart kan beställa materialet kostnadsfritt (lösenord krävs). Övriga beställer material till självkostnadspris.
Beställningssida

För frågor om din beställning eller faktura, maila till info@isydistribution.se

 

Mobiler

Paket med 3 stycken mobiler med Bokstartugglor, 2 mindre (ca 17 x 17 cm) och 1 större (ca 45 x 45 cm). Kan hängas upp i fönster och väntrum eller sättas på hyllor. Använd som skyltmaterial inom barnhälsovård, förskola, öppen förskola och bibliotek, ej för att dela ut till familjer.

Kort A5

Kort med Bokstartugglor. Kan användas till utskick, inbjudningar eller som mini-posters.

Affisch A3

Paket med 3 stycken affischer med Bokstartsbudskap. Använd som skyltmaterial inom barnhälsovård, förskola, öppen förskola och bibliotek, ej för att dela ut till familjer.

Länkar