Hoppa till innehåll

Bokstart

Hej!

Bokstart vill ge alla barn en bra start in i språkets värld och vänder sig till dig som möter små barn i deras vardag. Du är betydelsefull för barnets språk – det börjar med dig! Satsningen är under ständig utveckling, och därför kommer den här webbplatsen att växa och förändras längs vägen. Har du frågor om Bokstart? Kontakta oss via e-post: info@bokstart.se eller besök vårt supportforum.

Ställ din fråga i vårt forum!

Bokstart

Kommunicera Bokstart

Vi vill gärna att ni berättar för andra om hur ni arbetar med Bokstart! Här kommer några enkla punkter att tänka på innan ni ska ta fram informationsmaterial om era Bokstarts-projekt:

Om ni är ett projekt som får stöd av Bokstart ska loggan "Bokstart – med stöd av Kulturrådet" finnas med på trycksaker, rapporter, webb och liknande.


Loggan får även användas i andra sammanhang när ni vill berätta om Bokstart. Tänk på att inte loggan bör vara för liten i tryck, vi rekommenderar att den inte understiger 30 millimeter. Jpeg och png lämpar sig för webb och office, kontakta oss om ni behöver eps-filer för andra typer av tryck.

Även efter projekttiden slut tillåter vi att Bokstart-loggan används, dock utan texten ”med stöd av Kulturrådet”. Då är det
dessa logotyper ni kan ladda ner och använda:

Bokstart logotyp vit (png)

Bokstart logotyp svart (png)

Även våra Bokstarts-B (anfangerna) får användas. De finns i fem olika färger och kan laddas ner här:

Bokstart anfang blå (png)
 
Bokstart anfang grön (png)

Bokstart anfang prickar (png)

Bokstart anfang streck (png)

Bokstart anfang gul  (png)

Fotografier från Bokstartswebben får av rättsliga skäl inte användas av tredje part. Fotot nedan är fritt att använda i presentationer eller på webb, fotograf Susanne Kronholm ska anges. Klicka på bilden för att ladda ned högupplöst version.

Texter från vår webb får användas och spridas så länge ni anger källa och artikelförfattare (där det finns angivet).

Har ni förslag på material som ni har behov av eller om ni har frågor, hör av dig till oss på info@bokstart.se  eller skriv i vårt användarforum på Kundo!

Ställ en fråga!